Мирослав Димов Костадинов (Миро) - продуцент, текстописец, автор на песни и изпълнител, е роден на 10 март 1976 година в Добрич. 

до 18-тата си година печели всички престижни национални музикални фестивали и редица международни. През 2000 година заедно с Галина Курдова създават дуета КариZма. Само за една година КариZма се превръща в най-популярното име в България и печелят над 50 отличия. Седем години по-късно се разделят, оставяйки зад гърба си един-единствен албум – „Еклисиаст“ и серия от номер 1 сингли – „Рискувам да те имам“, „Колко ми липсваш“, „Ще избягам ли от теб“, „Минаваш през мен“ и др. През 2008 г. Миро стартира солова кариера с албума „Омиротворен“, който се превръща в един от най-продаваните в българската музикална история. Миро става първият артист, признат от всички музикални гилдии в България. Хит сингълът „Губя контрол, когато“ е обявен за любима песен за последните 15 години от Дарик радио. В класацията на единствената радиомрежа за българска музика БГ Радио в Топ 20 на всички времена Миро е с безпрецедентното участие на 6 песни. През 2011 Миро продуцира младата изпълнителка Дивна, чийто дебют „И ти не можеш да ме спреш“ влиза директно под номер 1 в чартовете. През 2012 и 2013 изпълнителят е вокален треньор в телевизионното шоу „Гласът на България“, като през 2013 победител е участник от неговия отбор.

През 2008 година, докато работи върху соловия си албум „Омиротворен“, Миро участва в музикалното риалити „Пей с мен“, чиято формула е популярен изпълнител влиза в дует с непопулярен и се борят за вота на публиката. С над 42 % Миро и 11-годишната Дивна Станчева са избрани от България за победители. Септември на 2008 без никаква реклама излиза официалният сингъл на албума „Губя контрол, когато“. Часове след официалното излизане, песента се превръща в абсолютен музикален лидер спрямо всички музикални стилове в страната. За първи път българска песен е най-ротирана в радиостанциите, като изпреварва утвърдените световни хитове, които заливат България по това време. Песента носи на Миро отличия от всички представителни награди в България, като дори получава международен приз от MAD TV Гърция. Другите сингли от албума са дует с Анелия – „Завинаги“, „Август е септември“ и дует с Крум „В едно огледало/Salma Ya Salama“ също достигнали до номер 1 в класациите. „Омиротворен“ се превръща в един от най-продаваните албуми в историята на българската музика, последвано от турнето „Омиротворен“. През същата и следващите 3 години Миро получава награди за най-добър артист на България. През 2009 с утвърдителен вот от страна на журналисти и музикални критици е избран да представи България на Евровизия. През 2009 Миро пуска първи сингъл от бъдещия си албум „Убиваме с любов“, който впоследствие също се превръща в номер 1, но работата върху албума и победното шествие на Миро в класациите е в застой заради неочакваното му избиране за български представител на Евровизия. За първи път в историята на конкурса за България представителят е избран от жури. Безапелационно изборът им се спира върху Миро. Той представя 5 песни от различни автори и публиката избира неговата авторска „Ангел си ти“, която обаче е първата песен в соло кариерата му, която не достига до номер 1 в рамките на страната. Участието на Миро в Осло на финала на конкурса е гледано с огромен интерес в България, но не успява да достигне полуфинала, което мнозина смятат, че е следствие на въвеждане на нов регламен за разделяне на вота – 50 % от публиката и 50 % от жури. За подобен проблем алармират и други артисти, включително Бони Тейлър през 2012 г. През 2010 Миро се отдава на активна почивка, изоставяйки работата върху втория си албум „Месия“.